Четвер, 25.04.2024, 13:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Радісненська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини

 

 

День безпечного Інтернету

untitled День безпечнішого Інтернету — 2017 
відзначатиметься у вівторок 7 лютого під девізом 
«Об’єднаймося для створення кращого Інтернету»

День безпечнішого Інтернету (Safer Internet Day) відзначається другого дня (у вівторок), другого тижня, другого місяця (лютого) з 2004 року з метою популяризації більш безпечного і більш відповідального використання онлайн-технологій і мобільних телефонів, особливо серед дітей і молодих людей в усьому світі.

Запроваджений цей день у 2004 за ініціативи європейських некомерційних організацій: Європейської комісії, European SchoolNet, Insafe (European Safer Internet Network — Європейська мережа безпечного Інтернету).

Компанія Insafe об’єднує 30 безпечних Інтернет-центрів онлайн у кожній з 27 країн Євросоюзу, а також в Ісландії, Норвегії та Росії. На жаль, ще не відкрито Інтернет-центр в Україні.

Кожен Інтернет-центр складається з центру довіри, гарячої лінії та молодіжної групи. Гарячі лінії надають інформацію та поради дітям, підліткам, батькам і викладачам з тематики комп’ютерної безпеки. За телефоном гарячої лінії завжди можна повідомити про заборонений і нелегальний контент, зберігши при цьому конфіденційність.

День безпечнішого Інтернету має на меті об’єднання зусиль зацікавлених державних, громадських та приватних сторін для підвищення рівня знань про безпечне та відповідальне використання Інтернет-технологій, перш за все, серед дітей та молоді. В День безпечнішого Інтернету в багатьох країнах світу обговорюються шляхи безпечного використання молоддю Інтернету, питання Інтернет-етики, загрози протизаконного контенту.

 

Розпочалась реєстрація на ЗНО-2017

У понеділок 6 лютого розпочалась реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року.

Цього року випускники шкіл минулих років зможуть зареєструватись для участі у тестуванні самостійно, а для випускників поточного року пункти реєстрації будуть створені за місцем їх навчання.

Випускники шкіл 2017 року під час реєстрації мають вказати назви навчальних предметів, із яких їм буде зараховано результати ЗНО як оцінки за державну підсумкову атестацію.

У 2017 році зовнішнє незалежне оцінювання буде проводитись з:

Першим обов'язковим екзаменаційним предметом для усіх випускників 2017 року є українська мова.

Другим обов’язковим для складання предметом учасник може обрати або математику, або історію України.

Третій – із запропонованого переліку предметів, з яких буде проводитися тестування 2017 року: математика, історія України, іспанська, французька, німецька, російська, англійська мови, біологія, географія, фізика, хімія.

Разом з тим, для зарахування оцінок державної підсумкової атестації можна обрати й математику, й історію України та пройти ЗНО з цих предметів.

Вибір предметів залежить від самого учасника та його планів щодо подальшого навчання.

Після створення реєстраційної картки майбутній учасник ЗНО має сформувати комплект реєстраційних документів, який випускники поточного року подають до закладу, в якому навчаються, а випускники минулих років та учні професійно-технічнихвищих навчальних закладів надсилають на адресу регіонального центру, вказану в контрольно-інформаційному листі.

Особа, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень та реєстраційне повідомлення учасника ЗНО. Ці документи будуть надіслані випускникам поточного року до закладу, в якому вони навчаються. Випускникам минулих років та учням професійно-технічних, вищих навчальних закладів – за адресою, вказаною під час реєстрації.

Зміни до реєстраційних даних можна буде внести до 31 березня.

 

10 січня стартує реєстрація на пробне ЗНО 2017

10 січня розпочинається реєстрація учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання. Цього року реєстрація триватиме до 31 січня.

Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводиться з метою ознайомлення випускників шкіл та абітурієнтів із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування, робочого місця тощо.

Участь у пробному ЗНО є важливою складовою підготовки до тестування. Завдання, що створюються у формі предметних тестів, відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт, а процедура проведення є максимально наближеною до процедури проведення основного ЗНО.

Кожен зареєстрований учасник зможе взяти участь у пробному ЗНО з української мови та літератури, а також в одному з тестів за вибором - історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов.

Пробне тестування з української мови та літератури відбудеться 1 квітня, тестування з інших предметів - 8 квітня 2017 року.

Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні є платною. Вартість одного тестування з одного тестового предмета у 2017 році складає 129 грн.

УВАГА!!!

Відповідно до статті 16 Закону України «Про загальну середню освіту», листа Міністерства освіти і науки України від 09.06.2016 року №1/9-296 «Про структуру 2016/2017 навчального року та навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів»,   наказу департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації від 10.06.2016 року №301-од «Про підготовку та організований початок 2016/2017 навчального року»,  у зв’язку із виробничою необхідністю. Викласти п.1.2 в такій редакції « Рекомендуються орієнтовні строки проведення канікул:

         зимові –  з 31 грудня 2016 року  по 17 січня 2017 року.

 

Вступ до ВНЗ через Інтернет: покрокова інструкція

http://osvita.ua/vnz/consultations/51775/

 

 

Учасники ЗНО отримали онлайн-запрошення

30 травня на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення ЗНО для проходження тестування з російської, іспанської, англійської, німецької, французької мов, біології, фізики, географії та хімії.

Увага! Учасникам зовнішнього незалежного оцінювання необхідно самостійно роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки. Доступ до сторінки здійснюється за номером і пін-кодом, вказаними в сертифікаті.

 

УВАГА!!!

5 квітня на Prometheus стартує безкоштовний масовий онлайн-курс легендарного українського історика Ярослава Грицака "Вибрані питання європейської історії" - http://courses.prometheus.org.ua/…/UCU/Histor…/2016_T1/about! Ярослав Грицак є професором Українського католицького університету, він викладав у Колумбійському університеті (1994, 2004) та Гарварді (2000, 2001).

Метою курсу є критичне обговорення явища, котре вважають центральною подією у світовій історії – перехід від традиційного (аграрного) до модерного (промислового) світу. Головний наголос ставиться на формуванні у студентів розуміння логіки розвитку гуманітарних наук взагалі, а історії зокрема, як зміни парадигм. Промо-відео курсу доступно за посиланням -https://youtu.be/tWG0HTxkKmk.

 

Розпочалась реєстрація на ЗНО-2016

1 лютого 2016 року стартувала реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО), яка триватиме до 4 березня.

У 2016 році для вступу до вищого навчального закладу (ВНЗ) абітурієнти подають сертифікати ЗНО лише 2016 року. Кожен учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів.

Основну сесію ЗНО буде проведено з 5 травня до 17 червня,додаткову – з 14 червня до 4 липня.

Випускники загальноосвітніх навчальних закладів (ЗНЗ) 2016 року, створюючи реєстраційну картку, мають вказати назви навчальних предметів (українська мова, математика або історія України), із яких їм будуть зараховані результати ЗНО як оцінки за державну підсумкову атестацію (ДПА). Випускникможе пройти ЗНО і з математики, і з історії України, проте оцінку за ДПА буде зарахованолише з одного предмета.

З 12.00 год. 1 лютого за допомогою спеціальної програми, розміщеної на офіційному сайті Українського центру testportal.gov.ua, бажаючі взяти участь у ЗНО зможуть сформувати та роздрукувати бланк реєстраційної картки. Особи, які не мають змоги зробити це самостійно, можуть звернутися до пункту реєстрації.

Для випускників ЗНЗ 2016 року пункти реєстрації створено за місцем їхнього навчання. Після оформлення реєстраційної картки майбутній учасник ЗНО має сформувати комплект реєстраційних документів.

Реєстраційні документи випускники ЗНЗ 2016 року подають до закладу, в якому навчаються. Випускники минулих років та учні (слухачі, студенти) професійно-технічних, ВНЗ надсилають пакет реєстраційних документів на адресу регіонального центру, указану в контрольно-інформаційному листі.

Реєстраційні документи бажано надсилати рекомендованим листом. Для випускників минулих років, учнів (слухачів,студентів) професійно-технічних, ВНЗ, які проживають на неконтрольованих територіях та не мають можливості надіслати пакет документів поштою, порядком реєстрації для участі у ЗНО передбачено подання документів електронною поштою.

Особа, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень та реєстраційне повідомлення учасника ЗНО.

Ці документи будуть надіслані випускникам ЗНЗ 2016 року за адресою закладу, де вони навчаються. Випускникам минулих років та учням (слухачам,студентам) професійно-технічних, ВНЗ – за адресою, указаною під час реєстрації.

Повідомлення про результати реєстрації осіб, які не вказали адресу в Україні, за якою їм може бути надіслана офіційна кореспонденція, надсилається на електронну адресу, зазначену під час реєстрації.

Зміни до реєстраційних даних можна вносити до 18 березня.

 

5 січня розпочато реєстрацію на пробне ЗНО

У вівторок 5 січня регіональні центри оцінювання якості освіти розпочали реєстрацію осіб, які виявили бажання взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Головною метою проведення пробного тестування є відтворення умов проведення основної сесії ЗНО, що сприятиме підготовці майбутніх абітурієнтів до участі у тестуванні.

Оскільки метою пробного ЗНО є ознайомлення майбутніх абітурієнтів з процедурою проведення тестування, воно буде проведено з дотриманням процедур і технології проведення ЗНО-2016.

Пробне зовнішнє оцінювання проводиться тільки для зареєстрованих на нього осіб. Реєстрація на пробне ЗНО 2016 року триватиме до 30 січня 2016 року. Вартість складання одного пробного тесту становить 111 гривень.

Реєстрація на пробне незалежне оцінювання здійснюється виключно в он-лайн режимі на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (вибір регіонального центру залежить від місця проживання учасника).

Учасник пробного ЗНО може скласти максимум два пробних тести (українська мова та література та один предмет на вибір). Запрошення на пробне тестування, в якому буде вказано інформацію про пункт та час проведення тестування, учасники ПЗНО зможуть роздрукувати з власної персональної сторінки на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

2 квітня 2016 року буде проведено пробне ЗНО з української мови і літератури. Відповідно 9 квітня відбудуться тестування з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з англійської, іспанської, німецької, російської або французької мов.

Після виконання тестових робіт усі учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання отримають тестовий зошит із відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку тестових балів. Також вони зможуть визначити свій результат за шкалою 100-200 балів.

В іспитах з іноземної мови використають завдання ЗНО

Обов’язковий для всіх випускників шкіл іспит з іноземної мови у 2016 році буде проведений у формі державної підсумкової атестації. Про це під час брифінгу повідомив міністр освіти і науки Сергій Квіт.

Він також повідомив про формулу проведення державної підсумкової атестації з іноземної мови. За словами міністра, в ході іспиту будуть використані письмові завдання, що напрацьовані для зовнішнього незалежного оцінювання та додаткове завдання з аудіювання.

Сергій Квіт зазначив, що така модель проведення випускного іспиту з іноземної мови дозволить підготуватись для обов’язкового іспиту з іноземної мови у формі ЗНО в 2017 році.

  

 

Оголошення

     Управління  освіти, молоді та спорту  Красилівської райдержадміністрації у відповідності до розпорядження голови Красилівської РДА від 11.09.2014 №391/2014-р «Про зміни в режимі роботи загальноосвітніх навчальних закладів району»

інформує про зміни режиму в організації навчально-виховного процесу у загальноосвітніх навчальних закладах,  з метою економії коштів на опалення.

      Перенести термін проведення осінніх канікул з 27 жовтня по 02 листопада 2014 року  на грудень 2014 року.

     Провести відпрацювання навчальних занять упродовж субот до початку опалювального періоду за біжучим графіком за дні тижня: 13.09 - понеділок, 20.09 - вівторок, 27.09 - середа, 04.10 - четвер,  11.10 – п’ятниця. 

     Розпочати  зимові канікули  із 15 грудня 2014 року.          

 
 
 
 
Дорогі жінки, дівчата!
Наші рідні і красиві!
Кращого немає свята,
Аніж те, що прийшло нині!
 
Це для вас сніги розтали,
Це для вас прийшла весна.
Ви собою полонили
Наші душі і серця.
 
То ж лишайтесь завжди милі,
Ніжні, щирі, чарівні,
І розумні, і вродливі,
І веселі, і прості!
 

 

 

 

Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Україна:

Copyright radisne.ucoz.ua © 2024